Zwangerschapsshoot

Je zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Er groeit een klein mensje in je buik en dat brengt de nodige veranderingen met zich mee. Het begin van nieuw leven, je leven staat op het punt om te veranderen. Uit ervaring weet ik dat de weken omvliegen en voor je het weet, heb je je kindje in je armen en is je bolle babybuik weer (zo goed als) verdwenen. Wat is er nou mooier dan deze periode in je leven blijvend vast te leggen door middel van mooie foto’s? De mooiste periode voor een zwangerschapsshoot is als je ongeveer 32-33 weken zwanger bent, omdat je buik dan mooi rond is (en het kindje dan meestal nog niet ingedaald is). Een zwangerschapsshoot is mogelijk bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze. Foto’s in de natuur met een zwangere buik zijn ook erg mooi! Natuurlijk is het ook mogelijk om je partner en eventuele kinderen bij de fotoshoot te betrekken. Samen bespreken we wat voor foto’s je graag wil; wil je geposeerde foto’s, meer spontane foto’s of een combinatie daarvan je en op welke locatie je de fotoshoot wil. Hieronder staan verschillende pakketten; zo is er ook een uniek pakket waarbij ik de groei van de buik vastleg door middel van 3 fotoshoots – op verschillende momenten in de zwangerschap – in 1 pakket. Bekijk ook even de extra opties die bij te boeken zijn bij ieder pakket. Vergeet niet het kopje “goed om te weten” door te lezen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Pakket 1: € 65,-

– Locatie naar keuze
– Shoot voor zwangere, partner en kinderen
– Shoot duurt gemiddeld 1 uur
– 5 bewerkte foto’s digitaal aangeleverd
– Geen watermerk in de foto’s

Pakket 2: € 85,-

– Locatie naar keuze
– Shoot voor zwangere, partner en kinderen
– Fotoshoot duurt gemiddeld 1 uur
– 10 bewerkte foto’s digitaal aangeleverd
– Geen watermerk in de foto’s

Extra opties:

– Wil je meer foto’s boven op het pakket dan vraag ik per 2 bewerkte foto’s €10,-
– Wil je alle foto’s onbewerkt digitaal ontvangen? Dan vraag ik hiervoor €50,-

Goed om te weten:

– Ik vind het leuk om mijn werk te delen op social media en op mijn site, mocht je dit niet willen, geef het dan even aan.
– De foto’s kun je binnen een week verwachten. Ik kies zelf de mooiste foto’s uit.
– Binnen een straal van 15km rondom Tilburg hanteer ik geen reiskosten. Daarbuiten geldt een tarief van €0.30 per km.
– Prijzen van de pakketten zijn exclusief eventuele parkeerkosten.
– Let op, je kunt bij mij niet pinnen. Je kunt contant betalen, ik kan een betaalverzoek sturen of betaling kan per bankoverschrijving.

Wil je een afspraak maken voor een fotoshoot, heb je een vraag of wil je net iets anders dan wat ik aanbied op mijn site?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen naar wat er mogelijk is.
Je kunt e-mailen, contact opnemen via WhatsApp en bellen mag natuurlijk ook altijd.

Contact Opnemen